Keskity yrittämiseen

Asiantuntijat takanasi.

Yrityksen perustamispaketti

Autamme sinua valitsemaan ja perustamaan juuri sinulle oikean yritysmuodon perustamiseen liittyvine asiakirjoineen. Koulutamme ja neuvomme Netvisor ohjelmiston käytön aloittamisen ja hyödyntämisen.

Rahoituksen suunnittelu

Välillä tulee tarvetta saada rahaa yrityksen liikeidean loppuun viemiseen ja yritystoiminnan kasvuun. Aina ei ole kassavirran kautta rahoitusta saatavilla, vaan tarvitaan ulkopuolista rahoitusta, kuten sijoittaja, luotonantajia tai julkista rahaa. Olemme apunasi miettimässä mikä vaihtoehto olisi sinulle paras, tekemään tarvittavat rahoitussuunnitelmat ja koordinoimaan rahoitushakemukset ja rahoitusneuvottelut. Rahoituksen hankinnassa voimme hyödyntää myös sijoittajaverkostoamme sinulle sopivan rahoituspaketin kasaamiseksi.

Yritysmuodon
vaihdos

Toisinaan tulee eteen tilanteita, jossa mietityttää pitäisikö yritysmuoto vaihtaa. Me annamme siinä sinulle apua vertailemalla yhtiömuotojen hyviä ja huonoja puolia juuri sinun tilanteessa sekä avustamaan päätöksenteossa ja yhtiömuodon vaihtamisessa.

Yrityksen lopettaminen

Välillä tulee eteen tilanteita, että yritystoiminta on jostain syystä tullut tiensä päähän ja me autamme sinua ajamaan yrityksen hallitusti päätökseen koko lopetusprosessin ajan.

Yritysten arvonmääritykset ja konsultointi yrityskaupassa

Mikäli edessäsi on nyt/tulevaisuudessa yrityksesi tai liiketoiminnan myyminen tai sellaisen ostaminen, niin me olemme apunasi vaikka koko prosessin läpi. Autamme myös sinua hyvissä ajoin, laittamaan yrityksesi myyntikuntoon ja määrittelemässä myytävän tai ostettavan yrityksen kauppahintaa ja sopimusehtoja.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Yhteyshenkilön tiedot - Vaihe 1 / 4