Keskity yrittämiseen
Kirjanpito

Hoidamme kirjanpitosi, oma-aloitteisine veroilmoituksineen, tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen nykyaikaisilla työvälineillä käyttäen Netvisorin sähköistä taloushallinto-ohjelmistoa. Tämä mahdollistaa kirjanpidon seurannan realiaikaisesti joka päivä myös teidän puoleltanne ja halutessasi myös tilinpäätöstasoisesti koko ajan.

Osto- ja myyntireskontra

Myyntilaskut voit tehdä helposti Netvisorissa ja seurata vaivattomasti reaaliajassa niiden tilaa sekä lähettää huomautukset itse tai toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi. Voit jättää tämän myös meidän hoidettavaksi. Ostolaskut tulevat vaivattomasti hyväksyttäväksi ja maksettavaksi Netvisoriin ja me hoidamme tiliöinnin.

Omaverotilin
seuranta

Seuraamme puolestasi OmaVerotilisi tilaa ja ilmoitamme teille, jos tilille on kertynyt saamista tai velkaa.

Liiketoiminta-alueet, kustannus- ja projektipaikat

Mikäli on tarvetta seurata sisäisesti liiketoiminta-alueita, Business Finland-hankkeiden tai ELY-hankkeiden johdosta joidenkin projektien kulukertymiä ja kannattavuutta, niin se on onnistuu helposti ja reaaliaikaisesti haluamallasi laajuudella.

Mobiilisovellutus kuittien lähettämiseen (escan)

Mobiilisovelluksella lähetät kuitit vaivattomasti suoraan ohjelmistoon, josta me näemme ne saman tien. Kuitit tiliöidään ja siirretään kirjanpitoon vaivattomasti.

Arvonlisävero-laskelmat ja -ilmoitukset

Laskemme puolestasi arvonlisäverot ja teemme niiden ilmoitukset verottajalle.

Ennakkoverojen tarkastus

Tarkastamme yrityksesi ennakkoveroja sovitun väliajoin. Näin vältyt ikäviltä jälkiveroilta, etkä myöskään maksa liikaa ennakkoveroja.

Tilinpäätös

Laadimme tilinpäätöksesi kerran tai useamminkin tilikauden aikana Netvisorissa ja tilinpäätöksen allekirjoittaminen sujuu myös sähköisesti. Itse pääset katsomaan tilinpäätöstäsi missä ja milloin vain.

Veroilmoitus

Teemme puolestasi veroilmoituksen ja lähetämme sen verottajalle suoraan Netvisorin kautta. Näin näet sen myös itse Netvisorista.

Osingonjaon ilmoitukset

Ilmoitamme puolestasi ennakonpidätyksen jaettavista osingoista sekä teemme niistä vuosi-ilmoituksen.

Palkanlaskenta ja matkalaskut

Työajan kirjaukset sujuvat helposti ja vaivattomasti työntekijöiltä Netvisorilla, pääset ne saman tien hyväksymään ja ne siirtyvät automaattisesti suoraan palkanlaskijalle. Matkalaskujen tekemisen voit aloittaa heti matkan alettua mobiilisovellutuksella ja samalla voit liittää kyseisen matkan kuitit suoraan matkalaskulle Netvisorin eScanilla.

Neuvonta ja koulutus

Voit kysyä meiltä sähköpostilla tai puhelimitse jokapäiväisiä kirjanpidon asioita ja me neuvomme sinua niissä. Koulutamme ja tuemme Netvisorin hyödyntämistä taloushallinnossasi tehokkaalla tavalla. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös erikoistilanteiden selvittelyn ja ongelmien ratkomisen asiakkaan puolesta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Yhteyshenkilön tiedot - Vaihe 1 / 4